Csincsilla-lak

Jó tanácsok a csincsilla tartással kapcsolatban . Csincsilláim élete, mindennapjaik képekben. Eladó csincsilláim. Tehát......CSINCSILLA minden mennyiségben!

Újdonságok

- Új képek

- Eladó kis füzetecske kezdő csincsillások részére, 1000Ft/db ! Saját készítésű, akit érdekel keressen meg a részletek miatt a spanagnes@gmail.com email címen.

Friss topikok

  • aranyhal11: @kriszti-kee: Szia! A hófehér Wilson White szinte lehetetlen. Mindegyikben van valahol egy kis s... (2009.11.03. 14:42) Pink White / Piros szemű fehér
  • Andee14: Mióta két tányérba adom, nem vesznek össze, és én úgy szoktam h mindig este adok két marékkal, kör... (2009.01.22. 16:11) Társas lények

2008.01.18. 09:49 aranyhal11

Bella

Bella, Hetero Ebony ( light vc) lányka. 2007. szept. 28-án érkezett hozzám tesójával, Lunával. Egy kis dömper. :) Jelenleg egyedül él. Nem rég választottam el tőle kölykét, viszont mielőtt el kellett választanom Lunától és Alekseytől ismét teherbe esett.  Ezért egyenlőre nem tudom másik fiút tenni mellé. Ha minden igaz Zeusz lesz a párja, hacsak addig nem hoznak össze valamit Kormival.

Szólj hozzá!

Címkék: in memorian


A bejegyzés trackback címe:

https://csincsillalak.blog.hu/api/trackback/id/tr42295618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása