Csincsilla-lak

Jó tanácsok a csincsilla tartással kapcsolatban . Csincsilláim élete, mindennapjaik képekben. Eladó csincsilláim. Tehát......CSINCSILLA minden mennyiségben!

Újdonságok

- Új képek

- Eladó kis füzetecske kezdő csincsillások részére, 1000Ft/db ! Saját készítésű, akit érdekel keressen meg a részletek miatt a spanagnes@gmail.com email címen.

Friss topikok

  • aranyhal11: @kriszti-kee: Szia! A hófehér Wilson White szinte lehetetlen. Mindegyikben van valahol egy kis s... (2009.11.03. 14:42) Pink White / Piros szemű fehér
  • Andee14: Mióta két tányérba adom, nem vesznek össze, és én úgy szoktam h mindig este adok két marékkal, kör... (2009.01.22. 16:11) Társas lények

2008.04.06. 22:42 aranyhal11

Black Velvet / Fekete bársony

A hát fekete, az oldal a szürkétől a feketéig változhat, a has fehér, fülek feketék, szem sötét. A Velvet csincsillák ismertetőjegye a fül körüli fehér gyűrű és a lábakon levő "kesztyűk".  Homozigóta formában letális (halálos), csak heterozigóta egyedek léteznek, egymás között szaporítani nem ajánlott!

1 komment

Címkék: szín meghatározás


A bejegyzés trackback címe:

https://csincsillalak.blog.hu/api/trackback/id/tr26414381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lajos László 2008.04.30. 22:30:30

Sziasztok!

Lenne egy problémánk! A párommal gondoskodunk eggy kb. másfél éves csini fiuról "Guszti"-ról!
De kb 2 év körüli lehet mert 5-6 hónaposan került hozzánk!
Eddig nem volt vele gond de kb 2 hete elkezdte tépni a két hátsó lába között a szőrt ugy hogy látszik a böröcskéje de csak akkor látni h feláll két lábra!Voltunk vele orvosnál de ő azt mondta teljesen egészséges!Azt mondta a doki,: kellene neki 1-2 pár és ezt írja a könyv is amit ajánlottatokmert megvan nekünk is!!!Sajnos nem tudunk venni neki egy társat mert albérletben lakunk és akkor egy nagyobb ketrec is kellene amit nem tudunk elhelyezni sehova!De ezt az állapotot nem akarjuk hogy sujjosodjon!!!!!!!!!!!!!!!!NAGYON a szívünkhöz nőtt és nem akarjuk menhelyre vagy más ilyen "durva" helyre helyezni!Szeretnénk neki egy olyan helyet keresni ahol tudják hogy kell gondoskodni egy csiniről és lehetnek neki "haverok"!Szeretnénk megkérni titeket hogy nem fogadnátok e be???Ketrecét és egyébb eledel,rágcsát,almot,homokot is odaadnánk!!!Nagyon szelíd, a lakásban is kiengedhető nem egy rágós tipus!!!Sőt ha mancsba kapja a rágcsát és elejti nem eszi meg :-))) ! Nagyon sajnáljuk nemértjük hogy - hogy másfél év után jött ez a probléma elő!!!

Vagy szívesen venném bármilyen segítségeteket vagy tippeteket hogy hova adhatnánk oda!
Mégegyszer mondanám hogy nem szeretnénk neki több szenvedést, pár nélkül nem fog változni a dolog!!!

Látva hogy ugyanolyan szeretettel gondozzátok a csiniket mint mi "Gusztit" ,vettem a bátorságot hogy írik és megértitek és átérzitek a problémánkat várom válaszotokat az e-mail címünkre: ll83@citromail.hu

Köszönöm sziasztok!!!

süti beállítások módosítása