Csincsilla-lak

Jó tanácsok a csincsilla tartással kapcsolatban . Csincsilláim élete, mindennapjaik képekben. Eladó csincsilláim. Tehát......CSINCSILLA minden mennyiségben!

Újdonságok

- Új képek

- Eladó kis füzetecske kezdő csincsillások részére, 1000Ft/db ! Saját készítésű, akit érdekel keressen meg a részletek miatt a spanagnes@gmail.com email címen.

Friss topikok

  • aranyhal11: @kriszti-kee: Szia! A hófehér Wilson White szinte lehetetlen. Mindegyikben van valahol egy kis s... (2009.11.03. 14:42) Pink White / Piros szemű fehér
  • Andee14: Mióta két tányérba adom, nem vesznek össze, és én úgy szoktam h mindig este adok két marékkal, kör... (2009.01.22. 16:11) Társas lények

2008.02.01. 10:41 aranyhal11

Megtört a jég

Azt hiszem, most már bejelenthetem, hogy Csini és én ismét barátok lettünk. Sőt, azt kell, mondjam annyira, igényli a törődést, mikor kinyitom a ketrec ajtaját egyből ott terem és várja, a simít. Annyira édes pofa. Újabb sikerélmény. Ráadásul elég valószínű, hogy életében először anyai örömök, elé néz majd az én drágám, ezért még jobban örülök, hogy nem kell majd harcolnom vele, hogy megnézhessem a kicsiket, illetve mérjem őket. Remélem Pihe jól dolgozott és lesz egy wilson vagy mozaik baba is. ;)

Szólj hozzá!

Címkék: storyk


A bejegyzés trackback címe:

https://csincsillalak.blog.hu/api/trackback/id/tr6320640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása