Csincsilla-lak

Jó tanácsok a csincsilla tartással kapcsolatban . Csincsilláim élete, mindennapjaik képekben. Eladó csincsilláim. Tehát......CSINCSILLA minden mennyiségben!

Újdonságok

- Új képek

- Eladó kis füzetecske kezdő csincsillások részére, 1000Ft/db ! Saját készítésű, akit érdekel keressen meg a részletek miatt a spanagnes@gmail.com email címen.

Friss topikok

  • aranyhal11: @kriszti-kee: Szia! A hófehér Wilson White szinte lehetetlen. Mindegyikben van valahol egy kis s... (2009.11.03. 14:42) Pink White / Piros szemű fehér
  • Andee14: Mióta két tányérba adom, nem vesznek össze, és én úgy szoktam h mindig este adok két marékkal, kör... (2009.01.22. 16:11) Társas lények

2008.01.26. 12:13 aranyhal11

Mikor a csini eltűnik a ketrecből...

Egy párszor az én Zeuszomnak sikerült a szívbajt hoznia rám, mikor megyek be hozzájuk és hiányzik a ketrecből. Az ajtó zárva. A kis piszoknak sikerült kiokoskodnia, hogy tudja a felső riglit kiakasztani. Pont annyi hely van akkor, hogy ki tud bújni, ha nagyon akar, és persze, nem hagyja ki. A múltkor is felforgattam már az egész lakást, hogy megtaláljam. A kis piszok annyira elbújt a szobában és meglapult, ahol laknak, ha nem jön apum tuti, nem találom meg. Ő mondta el, hova bújt a múltkor. Természetesen most is ott volt és lapított. Visszatettem a helyére egyből nekiesett az itatónak, de az öröm nem tartott sokáig, jött Virgonc és a tudomására adta, hogy legközelebb ne merjen, lelépni vagy vigye őt is magával. :D

8 komment

Címkék: storyk


A bejegyzés trackback címe:

https://csincsillalak.blog.hu/api/trackback/id/tr47310245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyhal11 2008.01.26. 14:01:26

Nekünk is van, de azt is sikerül kicseleznie. :)

Surgy 2008.01.26. 14:22:34

Gyors vagy!
Te mekkorában látod a képet,amit belinkeltem?

Surgy 2008.01.26. 14:23:20

A szökésről nekem is van storym,de majd este beírom,mert hosszú...

aranyhal11 2008.01.26. 15:20:18

Szerintem normális méretű.

Surgy 2008.01.26. 17:02:03

Szal az úgy volt,hogy Nokkedli 2x szökött meg.Nem kicsit,nagyon.
1.szökése története:
Még az előző lakásban laktunk,a földszinten,ahol a konyha szabad területté volt nyilvánítva(szét is rágtak mindent rendesen).Egy nap, a kétrészes ablak (alsó billentős-felső nyithatós) felső része nyitva maradt és persze Nokesznak sem kellett több,az ablakon át kiugrott a "szabadságba".
Na,lett is nagy "panic" rendesen,a párom már válással fenyegetőzött,szal állt a bál.
Próbáltam menteni a menthetőt,bakancs,elemlámpa,naná hogy éjjel volt,usgyi az ablak alá,a zöldbe.
Mondjuk nagyon nem reménykedtem,dehát a "lepényhal" meg utoljára.
Szóval kirohantam mint Zrínyi,mit tesz Isten,Nokkedli ott krúzol az ablak alatt a fal tövében.Gyorsan "körbekerítettük" és elcsíptük őkelmét.Vísitott úgy mint a malac disznóvágáskor,de nem volt pardom,be vele a ketrecbe.

aranyhal11 2008.01.26. 17:11:43

Jó story. :) Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálam vannak ilyenek. ;)

Surgy 2008.01.26. 17:27:46

2.Szökés :a körülmények már adottak voltak(lásd előző szökés) ablakon halálugrás a szadságba.Panic,sírás,áll a bál.
Zrínyi kirohanása,majd bagy döbbenet:Nokkedli sehol.
Ajjaj,ez már kezdett komolyra fordulni,de mint tuggyuk,lepényhal,stb.Üres ketrec,nyitott ajtóval,tele nasival az ablak alá,hátha "visszatalál a szentem".Persze másnap sehol.:(
Hát,akkor már mindenki tudta,hogy vége.Nokkedli meghalt,megette egy macska vagy kóbor kutya,eltévedt,éhenhalt,stb.Szívszaggatás egész nap.Délután épp készültünk valahova,mikor a lépcsőházban belebotlottunk a szomszédba,aki azt kérdezte,hogy nem tőletek tűnt el az a "szőrös állatka",mert az egyik lakó PATKÁNYT(?) látott a pincében!
Na több se kellett,irány a pince,hát a mi Nokeszunk ott ugrál vígan a közös folyosón,ám ahogy meglátott,usgyi be az egyik lezárt magánpincébe.
Gyorsan rohanás a házmesterhez,kiderítettük kié,csengetünk,nincs otthon.Mondták,elutazott...:(
Telefon az egyik barátnal,aki feszítővassal pincét feltör,Nokkesz elcsíp,ketrecbe vissza.Utána mentünk új lakatot venni az Obiba,hogy lezárjuk a pincét.szerencsére nem haragudott meg,elmondtam hogy itt kérem szépen ÉLETMENTÉS ESETE FORGOTT FENN! :)
Szal így történt.
A végére csak annyi kivánkozik,hogy az új lakásban már nem engedjük ki,elég nagy a ketrecük,de minden alkalommal,mikor szellőztetünk és friss hűvös levegő áramlik be a szobába,Nokkedli azonnal "full éber" állapotba kerül a "szabadság illatát "érezve.
süti beállítások módosítása