Csincsilla-lak

Jó tanácsok a csincsilla tartással kapcsolatban . Csincsilláim élete, mindennapjaik képekben. Eladó csincsilláim. Tehát......CSINCSILLA minden mennyiségben!

Újdonságok

- Új képek

- Eladó kis füzetecske kezdő csincsillások részére, 1000Ft/db ! Saját készítésű, akit érdekel keressen meg a részletek miatt a spanagnes@gmail.com email címen.

Friss topikok

  • aranyhal11: @kriszti-kee: Szia! A hófehér Wilson White szinte lehetetlen. Mindegyikben van valahol egy kis s... (2009.11.03. 14:42) Pink White / Piros szemű fehér
  • Andee14: Mióta két tányérba adom, nem vesznek össze, és én úgy szoktam h mindig este adok két marékkal, kör... (2009.01.22. 16:11) Társas lények

2008.01.13. 16:01 aranyhal11

Csincsilla ritkaság

Láttátok már ezt a különleges színű csincsillát? A goldbar nevet kapta, ami teljes mértékben illik rá. Nekem nagyon tetszik, ezért megosztom veletek. Annyit lehet tudni róla, hogy a gén recessziven öröklődik. Pár darab él belőle a földön, kevés tenyésztő foglalkozik tenyésztésével. Az első ilyen csini 1995. 05. 11-én látta meg a napvilágot két Standard szülő gyermekeként, egy kaliforniai tenyészetben.

Szólj hozzá!

Címkék: érdekességek


A bejegyzés trackback címe:

https://csincsillalak.blog.hu/api/trackback/id/tr22295722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása